poza

Hochland lanseaza un nou brand: Grünländer

Hochland isi imbogateste portofoliul local si lanseaza un nou brand, deja consacrat pe piata din Germania: Grünländer

Cu un ambalaj dedicat pentru piata din Romania, integrat sub brandul Hochland, Grünländer aduce promisiunea de „Branza cu suflet verde”, avand la baza o reteta unica de branza maturata, care foloseste ingrediente naturale, fara arome sau conservanti si fara OMG (organisme modificate genetic).

Produsele Grünländer sunt obtinute din lapte colectat de la vaci care consuma hrana fara organisme modificate genetic. Prin urmare, toate produsele noului brand detin certificarea VLOG Standard, care atesta faptul ca in procesul de productie al acestora nu exista organisme modificate genetic.

Noul brand intra pe piata cu un portofoliu complet, format dintr-o varietate de sortimente si optiuni de consum: Gust Delicat, Gust Intens, Light si Cremos – disponibile in cinci tipuri de impachetare. Portofoliul cuprinde produsul in forma de felii standard, dar si intr-o forma de feliere inovatoare, care induce o perceptie a gustului la un nivel superior - Felii Extrafine. Acest tip de feliere este un trend international de ultima ora, diferentiind produsul pe piata locala si adaugandu-i o finete superioara si un plus de rafinament. Produsul poate fi, de asemenea, gasit la vitrina asistata.

O propunere aparte este si platoul cu branzeturi Grünländer – Selectie de Gusturi – care le ofera consumatorilor posibilitatea de a descoperi trei tipuri de branzeturi intr-un singur ambalaj.

Grünländer este disponibil in magazinele din comertul modern din Romania incepand cu iulie 2018.