#Inspirațiedinnatură

Sânziana Pop

Inspirată de Grünländer, Sanziana Pop îți oferă câteva idei simple de a te reconecta cu natura chiar la tine acasă. 

Vezi articolul complet aici: https://bit.ly/2W1LsoE

 

Liana Popa

Și tu îți dorești o bucătărie mai sustenabilă? Inspiră-te din recomandările Avetisiperoz.ro, din seria dedicată reconectării cu natura și inițiată de Grϋnländer.

Liana Popa:
"În continuarea subiectelor verzi, adunate în categoria Eco, azi prezint un material mai grăsan - 16 fotografii și un video - cu idei despre cum putem avea o bucătărie mai sustenabilă. Este realizat în bucătăria mea, la invitația Hochland - Bucuria gustului ce a lansat recent pe piață Grϋnländer, brânza cu suflet verde - un produs din ingrediente simple și curate, nemodificate genetic și care nu conține conservanți sau coloranți. Mă bucură tare că încep să fie prezente și la noi din ce în ce mai multe astfel de produse, dar și că blogul meu este asociat cu mai puțin, mai bun și făcut cu cât mai puțin rău. Chiar și de către branduri :)
#DauMaiDeparte #AlegeSustenabil #BranzaCuSufletVerde"
Mai multe detalii în articol: https://bit.ly/2w8WcmL

Christina Oné

Descoperă alături de Grϋnländer și Christina Oné lotuşii egipteni şi bogăţia vegetaţiei din Parcul Circului:

"Locul ăsta plin de verdeață este Parcul Circului. L-am descoperit doar de câțiva ani și este parcul care are ceva cu totul aparte față de oricare alt parc din oraș pe care-l știu - o bogăție de lotuși egipteni care înconjoară lacul cu niște frunze foarte mari și care se dezvoltă vertiginos de abia pe timpul verii. Mi-am promis că voi reveni special ca să surprind, într-una dintre sedințele foto, planta asta rară.
Acest parc este al doilea loc din București pe care-l propun ca escapadă în orașul ăsta mare, ca răspuns la provocarea celor de Hochland, care ne îndeamnă să redescoperim natura printre betoanele urbane. Hochland - Bucuria gustului a lansat vara trecută Grünländer, „Brânza cu suflet verde”, un brand care ne încurajează să ne reconectăm cu natura oriunde ne-am afla.

Parcul Circului - 2/3 locuri în care te poți bucura de natura din București.
Mai multe cadre > https://www.instagram.com/onechristina/

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2VOUXZ7

 

Sânziana Pop

Sanziana de la Visuell şi-a creat propriul colţ verde, inspirată de Grϋnländer. Ce bine arată!

Visuell: I like nature and I try bringing it in almost every form and shape into my home. So, you can imagine my excitement when I saw this kitchen corner today while drinking my morning coffee.

This post is part of a special project done in collaboration with Grünländer, the cheese with a green soul, a new brand from Hochland, that encourages you to reconnect with nature. @hochland_ro #reconnectwithnature

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2HKtC02

 

Anca Cheregi

Grϋnländer, brânza cu suflet verde, a inspirat-o pe Anca Cheregi să-și redecoreze balconul. Iată ce a ieșit:

Anca Cheregi:
"Operatiunea reamenajarea balconului - part 1.
Hochland m-a provocat sa arat cum ma reconectez cu natura in viata de zi cu zi si eu am luat aceasta provocare cat se poate de serios. Prima parte (si, sper, cea mai complicata) a fost constructia marelui perete din caramida aparenta, pentru a oferi balconului un aer semi-industrial. Saptamana 2 va fi dedicata umplerii balconului cu mobilier de relaxare. Abia astept sa va arat un before/after complet :) deocamdata, m-am bucurat de un moment de respiro din munca de zidar incercand branza feliata Grunlander - am ales varianta de platou pentru a incerca mai multe variante de gusturi, toate excelente. 

#Branzacusufletverde

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2HE50Gl

 

 

Anca Cheregi

Oaza de relaxare este aproape gata. Cu mobilierul potrivit și plantele preferate, Anca Cheregi a reușit să aducă natura la ea acasă.

,,Reamenajarea balconului - part 2: mobilier si vegetatie. Pentru ca toata ideea balconului este legata de conceptul @hochland_ro si Grunlander, "cum ma reconectez cu natura in viata de zi cu zi", am hotarat sa il umplu de plante. Inca putin si va arat rezultatul final - oaza mea de relaxare."
 #BranzaCuSufletVerde

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2wenfgk

Sânziana Pop

Inspirată de Grϋnländer, Sânziana se reîntoarce la Mazilique Studio, a cărui amenajare "verde" o ajută să îşi încarce bateriile, de fiecare dată.

,,Every time I need to recharge my batteries I go to @mazilique_studio ... yes, it has this effect on me! But today's visit was not only about my energy level, it had more to do with a challenge I received from Grϋnländer: to inspire you with an image that shows how nicely nature can be integrated in an indoor space. All this because last summer, Hochland launched a new brand - Grϋnländer, the cheese with a green soul, that encourages you to reconnect with nature." #BranzaCuSufletVerde @hochland_ro

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2HRwYyF

Christina Oné

Ce mod mai bun de a savura Grϋnländer, brânza cu suflet verde, decât în natură, în timpul unei plimbări în parc.

,,Cel de-al treilea loc pe care-l propun ca potrivit pentru abaterea cotidiană și reconectarea cu natura este un loc mic, dar care concentrează 113 ani de istorie. Parcul Carol are mai multe „obiective culturale“ decât oricare alt parc din România și se află pe lista monumentelor istorice. Doar că pentru mine, mai întâi de toate, parcul ăsta reprezintă ideea de acasă, de refugiu. E la vreo 3 minute de mers pe jos de casă si este locul în care, de aproape 5 ani, îmi reîncarc bateriile, alături de Emil, atunci când simțim amândoi nevoia de o pauză. Mini seria asta foto e realizată la provocarea celor de la @hochland_ro, ce au lansat recent pe piață Grϋnländer, "brânza cu suflet verde", un brand care ne încurajează să ne reconectăm cu natura oriunde ne-am afla. 
Parcul Carol - 3/3 locuri în care te poți bucura de natura din București."

#BranzaCuSufletVerde #nature #reconnect #dicovernature #urban #city #photographer #green #bucuresti 

#dicoverbucharest #naturephotography #parccarol#peony #bucurestifrumos #flowers #conceptualphotography 

#promovezbucuresti #explorebucharest #ignature

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2WcVl3N

Liana Popa

Grϋnländer dă startul unei gustări savuroase. Restul e imaginaţie.
Avetisiperoz.ro

,,Azi prezint un sandvici descompus :) Un fel de motiv de pauză... numai bun pentru o zi de luni. Și dacă tot e început de săptămână, când țesem planuri și drumuri, am pe blog câteva idei pentru o bucătărie mai sustenabilo-verde. E un material drag mie, fotografiat și filmat la inițiativa Grϋnländer, brânza cu suflet verde de la @hochland_ro (de unde este și produsul din imagine) de către noi 2, în bucătăria noastră, ce sper să te inspire și pe tine să alegi și obiecte mai sustenabile pentru casa ta. Link-ul e în bio și mi-ar plăcea tare să completezi ideile de blog cu gândurile și sugestiile tale."

#monday #pause#relax #sandwich #grid #fun#timeout #homemade #BranzaCuSufletVerde #togo #cheese #snack 

#food #fromabove

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2EIjHYl 

Sânziana Pop

Într-o casă frumoasă, o plantă mare îşi găseşte locul imediat. Dovada e casa Sînzianei de la Visuell.

"I definitely looooove a big plant next to a gorgeous piece of furniture, it makes quite a statement, don't you think? This is a way of doing it, if you want to bring a touch of "green" into your home. Grϋnländer challenged me to inspire you with an image that shows how nicely nature can be integrated in an indoor space. That's because Hochland launched a new brand - Grϋnländer, the cheese with a green soul. It’s made with natural ingredients, without preservatives or artificial flavours and encourages you to reconnect with nature." #BranzaCuSufletVerde @hochland_ro

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2YVqtSe 

Lavinia Ioana

Lavinia Ioana ne scoate în aer liber și ne face poftă de un sandviș gustos cu Grϋnländer.

,,Abia asteptam zilele calduroase ca sa pot iesi cu rolele.  Si cum data trecuta v-am aratat lacul pe langa care imi place sa alerg, acum va spun despre parcul in care ma plimb. Cand eram mica mergeam deseori aici, pentru ca imi gaseam multi parteneri de joaca. Acum aleg Parcul Tabacariei pentru a ma relaxa si a ma reconecta cu natura. Iar la sfarsit, cand mi se face foame, ma bucur de o gustare cu legume, paine integrala si #Grunlander de la @hochland_ro, o branza care aduce tot ce-i mai gustos din natura, intr-o reteta echilibrata cu un gust intens."

#BranzaCuSufletVerde #ad

Vezi postarea aici: https://bit.ly/2XfrVhX

Anca Cheregi

Locul de stat la soare şi savurat Grϋnländer e gata. Anca Cheregi poate întâmpina vara.

,,Va prezint balconul terminat. Mi-am dorit un loc unde sa ma pot reconecta cu natura, sa imi beau cafeaua dimineata simtind mirosul verii de afara, sa putem privi apusul si sa ascultam pasarile. In seara asta il sarbatorim cu cina, branza Grunlander de la @hochland_ro (care a si inspirat acest proiect) si cate un pahar cu vin. Cheers!" 

#BranzaCuSufletVerde #ad #hygge#balconydecor #theartofslowliving

Vezi postarea aici: https://bit.ly/31huu5F