Produse

BRÂNZĂ PRAID - NATUR
BRÂNZĂ PRAID - NATUR

Brânză de tip Tilsit, maturată artizanal în salina Praid timp de două luni. Mixul special de culturi și desăvârșirea într-un spațiu cu proprietăți deosebite conferă produsului finit un aspect, structură, gust și aromă unice. Rafinamentul acestui sortiment demonstrează că simplitatea este, de multe ori, reţeta ideală pentru un gust desăvârșit.

ASOCIERI RECOMANDATE
Recomandăm asocierea cu produse care prezintă aciditate, arome fructate sau leguminoase, precum și reziduuri de zaharuri complexe: pepene galben, struguri, ardei gras, ciuperci, apio.

BRÂNZĂ PRAID - ALINTATĂ CU VIN

Brânză de tip Tilsit, bazată pe un mix special de culturi și maturată artizanal în salina Praid timp de două luni. Acest sortiment este „supus” unui răsfăț, fiind stropit la suprafață cu vin roșu (Fetească Neagră), proces ce îi asigură un gust deosebit, complex și un aspect specific, cu o coajă în nuanțe rubinii.

ASOCIERI RECOMANDATE
Recomandăm asocierea cu produse care prezintă o onctuozitate ridicată și conțin cantități mari de zaharuri naturale: miere de albine în diferite forme (naturală, picantă etc.), dulceață, dulcețuri dulci-picante.

BRÂNZĂ PRAID - ALINTATĂ CU VIN
Brânză Praid - Cremoasă
Brânză Praid - Cremoasă

Brânză de tip Maasdam, maturată artizanal în salina Praid timp de o lună. Acest sortiment are o consistență mai cremoasă, o culoare mai deschisă și un gust delicat. La finalul maturării, notele sărate ale salinei își pun amprenta în brânza păstrată aici, cedând note complexe, intrigante și pline de o mineralitate greu de regăsit în alte produse.


ASOCIERI RECOMANDATE
Recomandăm asocierea cu produse a căror textură contrabalansează consistența cremoasă a acestui tip de brânză: biscuiți uscați, crakers, pâine sau fructe oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju).