Coffeentropy

Am povestit săptămâna trecută despre sărbătorirea micilor victorii antreprenoriale, dar mai avem un antreprenor în familie care merită să-și celebreze jobul (nu mă refer la Poca). De ceva timp Dima are propriul cabinet (yayy!) și este un dentist liber, chiar dacă se plânge că e greu, știu că își iubește munca.
În general noi gătim mult acasă, așa că mâncarea “la caserolă” este la ordinea zilei. Pauza de masă este mult mai faină și... fancy dacă include și desert. Afecțiune, dragoste și apreciere la pachet :D
Platoul... pardon, caserola “to go” conține fructe și legume proaspete + Atelier Brânză Praid Cremoasă și Natur și sunt sigură că va fi tare apreciată ;) Așa, toată familia e fericită :D Mai multe info despre brânză, aici: www.hochland.ro/atelier/


‪#‎GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Andreea Remetan

Anul trecut, de ziua mea, imi venea sa las totul balta. Nu aveam nici energie, nici chef. Noroc ca viata e surprinzatoare si lucrurile se schimba. Iata-ma acum, la un an distanta, renascand din propria cenusa, cu ajutorul alor mei. Lucrurile s-au schimbat si astept cu nerabdare ziua mea. 31 in fix 2 saptamani. Va fi o zi de luni buna .


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Andreea Remetan

Mai nou, am acasa un omulet adevarat si unul din branza. Pentru ca nu ne-a trecut prin minte o secunda sa mancam bunatatile de la Hochland singuri, astazi ne urcam in masina si pornim catre ai nostri dragi sufletului.
O sa stam la povesti si o sa ne bucuram de faptul ca uneori, chiar ne iese sa ne adunam la aceeasi masa cu totii, desi venim din toate colturile tarii. Iar asta merita sarbatorit!
www.hochland.ro/atelier


#gustulzilelorbune


Vezi postarea aici

Andreea Remetan

Asa ma vede el, copilul meu. Nu stiu daca sunt o mama buna, dar stiu ca ma straduiesc zilnic sa fiu asa. Astazi ma bucur ca am avut timp sa stau cu Serb la povesti. Nu la micul dejun, pentru ca de cele mai
multe ori suntem pe fuga, ci la un brunch, cu Hochland, in toiul unei zile nebune. Cand vrei sa iti faci timp, se poate!


#GustulZilelorBune
www.hochland.ro/Atelier


Vezi postarea aici

 
Andreea Remetan

Saptamana aceasta am acceptat provocarea Hochland de a share-ui cu voi cateva dintre clipele care imi fac sufletul sa tresalte de bucurie si pe care le voi sarbatori cu o gustare Atelier Branza Praid. Un motiv mic, dar care le bate pe toate? Sa fiu acasa, in patul meu, dupa o saptamana in care am pendulat intre Paris, Bucuresti si Madrid. Oricat de cool ar fi in vacanta, acasa ramane acasa.
www.hochland.ro/Atelier


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Sara Alexander

Am o veste pentru voi! Cei de Hochland - Bucuria gustului m-au indemnat sa imi indrept atentia asupra momentelor care imi aduc bucurie. Cumva, sa „celebrez” ce mi se intampla bun in fiecare azi.
Asa ca momentul pe care am simtit ca trebuie sa-l marchez cumva astazi a fost venirea la restaurant a unui prieten foarte bun, cu care nu m-am mai vazut de ani de zile. Asta chiar m-a bucurat!
Am sarbatorit cu un platou cu branzeturi, evident cu cele trei sortimente Atelier Branza Praid pe care le puteti gasi aici: https://www.hochland.ro/atelier/

Secretul:
- Am luat struguri negri, am taiat boabele pe jumatate si le-am caramelizat cu putin zahar la foc mic, asa capata o consistenta usor spre dulceata.
- Am luat telina apio, am posat-o in apa cu sare, dupa care am tavalit-o prin seminte de dovleac caramelizate.
- Apoi am pus semintele la cuptor, 180 de grade, 8-10 minute (aici depinde de cuptor), le-am scos intr-un bol si am presarat zahar brun.
- Am amestecat pana ce zaharul s-a topit si le-am intins pe o hartie de copt.
Si uite asa poti face si tu un astfel de platou cu branzeturi. Simplu nu?


#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

 
Iulian Văcărean

Tragem linia dreaptă pentru Femei pe Mătăsari. Nu, nu bem vin, că nu suntem chiar gata și totuși e prânz. Dar îndată ne răsfățăm cu o pauză bine meritată.


Cei de la Hochland - Bucuria gustului mi-au lansat provocarea de a sărbători micile momente care-mi aduc bucurie și satisfacție. Iar faptul că am avansat destul de mult cu acest proiect drag mie, e unul dintre acele momente pe care simt să le marchez cu ceva special, așa că am ales o gustare rafinată: Atelier Brânză Praid Cremoasă (sortiment nou, abia lansat). Urmează să împărtășesc cu voi mai multe astfel de momente.
Și încă ceva: nu uitați să fiți recunoscători pentru momentele bune de zi cu zi.


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Sara Alexander

Nu stiu daca v-am mai spus, dar cea mai mare satisfactie a mea, la job, e atunci cand primesc feedback neasteptat de la oamenii care-mi descopera preparatele. In ele imi investesc toata priceperea si pasiunea, iar asta se pare ca se simte :)


Astazi am avut bucuria ca un domn trecut bine de prima tinerete, sa-i spuna ospatarului ca preparatul pe care i l-am pregatit (Raviolii) a fost excelent, poate cel mai bun savurat de el in ultima vreme.
Recunosc, m-am simtit mandru si m-am bucurat. Si da, conteaza mult sa ne mai amintim din cand in cand sa laudam ceea ce ne place sau pur si simplu sa fim recunoscatori.


Reteta mea de Raviolii cu sos de unt si cele trei tipuri de branza Praid de la Hochland - Bucuria gustului:
- Ai nevoie de: 300 g de faina, 3 galbenusuri si un ou intreg, un praf de sare, unt si Atelier Branza Praid.
- Amesteci compozitia pana se formeaza un aluat si il lasi la rece pentru minimum 10 minute.
- Intinzi aluatul si ii dai orice forma vrei. Eu am format si cate o biluta din fiecare sortiment de branza si am adaugat nuca coapta, pisata.
- Dupa ce formezi Raviolii, ii mai dai la rece 20 de minute. Pui apa la fiert, adaugi un praf de sare si pastele.
- La sos e simplu, trebuie sa pui unt cu ierburi aromatice la topit si il lasi pana face o spuma.
- Scoti ravioli, torni untul fierbinte peste ei si ... pofta buna!


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Diana Cosmin

Zilele bune în care faci lucrurile să se întâmple

Îmi place să lucrez în aer liber. Iubesc să trăiesc în mijlocul orașului, dar să am și o oază de liniște în care să mă retrag pentru inspirație, lenevit sau pentru scris câteva articole pe tihnă. Acea oază e balconul meu.
Cele mai bune zile ale mele sunt cele în care reușesc să termin mai multe povești pentru site, uneori se întâmplă să fie și câte trei într-o singură zi. Articole lungi, documentate, muncite, care mă „consumă” și mă încarcă în același timp.
După ce am scris ultimul paragraf și am lăsat toate citatele și personajele să se odihnească în mintea mea, un mod savuros de a sărbători o zi productivă precum cea de astăzi este printr-un pahar de vin roze și câteva bucățele de Atelier Brânză Praid Cremoasă de la Hochland - Bucuria gustului, tăiate cu migală și așezate elegant pe o farfurie, așa cum îmi place mie.

Vezi postarea aici
Diana Cosmin

Nu țin nimic „de bun” și mă bucur de ce-i mai bun
Pentru mine, ca om al dimineților începute devreme, prânzul este… premiul meu. Paranteza plăcută a unei zile, când apăs butonul de „pauză” și totul stă pe loc. Și, tocmai pentru că muncesc dis-de-dimineață, îl merit.


Astăzi m-am trezit la ora 6:00, am fost la sală o oră, am scris două articole până în ora 10:00 și apoi am avut două interviuri. M-am întors acasă pentru a scoate interviurile, dar mai ales pentru a mă „premia” cu prânzul meu.


Nu mănânc niciodată pe fugă, iar dacă sunt acasă, folosesc de fiecare dată cele mai bune vase/farfurii/accesorii pe care le am (și la ultima curățenie am dat orice NU se încadra la această categorie), îmi iau câteva minute să pregătesc totul pe tihnă și să mă tratez - eu pe mine - ca și cum aș fi un oaspete de seamă. Ceea ce și sunt. Într-o zi de luni în care ești pe fugă, un prânz poate fi o mică sărbătoare, dacă știi să-l faci așa. Și eu știu, mai bine zis am învățat asta.


Pentru mine, un prânz înseamnă așa: puțin și bun, aranjat cu drag, o bucurie pentru ochi și pentru gust. După sală și alergat prin oraș, am vrut o combinație de proteine și grăsimi bune, iar de când sunt vegetariană, aleg foarte des brânzeturile. Cele maturate sunt preferatele mele și așa am și descoperit Praid de la Hochland, în versiunea nouă, sub titulatura Atelier: căutam brânzeturi maturate și m-a atras ideea că sunt făcute 100% la noi și maturate în salina Praid.
Mă premiez printr-un prânz „ca la un restaurant cu stele Michelin”, dar la mine acasă. Și după… înapoi la treabă!
www.hochland.ro/atelier/


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Diana Cosmin

Gusturile bune ale zilelor mele

Micile bucurii ale vieții: o noțiune care pare abstractă doar până când ieși din casă și vezi o magnolie înflorită, primești o scrisoare „pe hârtie” sau găsești un buchet de flori pe birou. Cu fiecare astfel de moment, înțelegi tot mai bine.
Cu timpul, înveți și că micile plăceri simple se creează, nu doar se așteaptă. Sunt deliberate, nu întâmplătoare, și trebuie să-ți faci timp pentru ele.
Pentru că scriu foarte des despre tabieturi, plăceri și ritualuri, cei de la Hochland mi-au lansat o provocare, odată cu relansarea gamei de specialități de brânză într-o nouă identitate vizuală și sub un nou nume: ATELIER.
Pe parcursul a 2 săptămâni, voi povesti despre acele momente simple, de bucurie sau sărbătoare zilnică, care ‒ pentru mine ‒ fac pereche perfectă cu oricare dintre sortimentele de Brânza PRAID, tăiate cubulețe și savurate încet și tacticos.
Urmează micile povești, între timp poți găsi toate sortimentele pe care le-am experimentat eu pe www.hochland.ro/atelier

Vezi postarea aici
Alex Petricean

Pastele mele preferate intotdeauna au fost cele gatite in stil Carbonara, dar facute cu jumari bine prajite si carne la garnita ambele de la Gilau si mai nou alaturi de Atelier Branza Praid cremoasa. Un alt motiv de a celebra cu un pahar de vin rosu o zi fructoasa de munca.


#GustulZilelelorBune


Vezi postarea aici

Iulian Văcărean

Linistea de dinaintea furtunii. Nu, nu s-a anuntat la meteo, dar afara e ceea ce vedeti si voi. Astazi am trei intalniri in celelalte parti ale orasului, ma sperie ploaia si traficul intens, dar las toate grijile pe mai tarziu, iar acum ma bucur de momentul meu de liniste. Cu o carte buna si o gustare delicioasa.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Iulian Văcărean

Pe mine m-a provocat Hochland sa impartasesc cu voi momente minunate. Azi mi-am dat seama ca Drum, adevaratul meu camarad din spate, imi este prieten de 7 ani, 37 zile si aproape 5 ore. Asa ca sarbatorim. Eu cu o salata si cu cel mai nou sortiment Atelier Branza Praid Cremoasa, el cu o privire, deocamdata... Chiar nu pot, nu pot sa impart asta cu el. Iarta-ma, Drum!

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Iulian Văcărean

Un oraș care-ți cere tot timpul. Zile în care nu ai timp să te așezi la o masă. Și atunci te salvează un scuter, o gustare sățioasă, și vocea cuiva drag care te sună să-ți spună că ești un om minunat. Așa din senin.
Ăsta-i gustul zilelor bune, chiar dacă-s și aglomerate. Sună și tu pe cineva, nu mai amâna!

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Coffentropy

Se spune că dacă muncești la ceea ce îți place cu adevărat, nu muncești de fapt.
Eu cred că e tare greșită ideea asta. Este clar că dacă îți place ceea ce faci, tendința este să te așezi dimineața la birou și să uiți de tine, să muncești până seara târziu și să te întrebi când a trecut o zi.
Uneori sunt atât de “conectată” la lista cu ce am de făcut, încât mă trezesc că îmi cântă stomacul de singurătate, așa că îmi pun pe masă o farfurie cu gustări numai bune pentru a sărbători micile victorii antreprenoriale.

Azi mi-am pregătit un mix cu felii de pară, amestec de nuci și bucățele de brânză cremoasă din gama Atelier Brânză Praid de la Hochland.
Varianta cremoasă este doar una din cele 3, pe care le puteți descoperi aici: www.hochland.ro/atelier/

#GustulZilelorBune în fiecare zi… chiar și de lucru

Vezi postarea aici

Coffentropy

Bonsoir ♥ Am descoperit recent Atelier Brânza Praid (proaspăt rebranduită) de la Hochland - Bucuria gustului. Fix aceasta din fotografie este cea alintată cu Fetească Neagră în Salina Praid și este absolut delicioasă... așa că mi s-a părut corect să mă alint și cu un pahar de vin pentru că în sfârșit m-am mobilizat și am pregătit o serie nouă de mini episoade pe YouTube.
Fiecare zi poate fi o zi bună.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Coffentropy

Cred că unul dintre principalele beneficii ale muncitului de acasă (lucru pe care am decis să-l sărbătoresc astăzi) este faptul că atunci când simt că nu mai rezist, îmi permit o pauză scurtă cu o carte ușurică, o gustare delicioasă și cu smotoceală de Poca ♥ Cartea pe care o savurez acum este “Povestea mea” de Michelle Obama. Gustarea este un mix de fructe și brânză maturată în Salina Praid - Atelier Brânză Praid Cremoasă de la Hochland - Bucuria gustului. Delișas
E mai ușoară munca după un moment de liniște.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Andreea Remetan

Poate ca viata nu e ca pe instagram, dar anumite momente sunt, daca
luptam pentru ele. Azi am hotarat sa imi acord 30 de minute doar pentru
mine. Serban e deja la scoala iar eu imi permit sa respir putin. Hello
to all the moms out there! Faceti-va timp si pentru voi.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Sara Alexander

Stii zilele alea full, in care nu apuci nici macar sa mananci? Azi a fost una dintre ele.
Dupa 1.700 de chiftele si alte lucruri gatite azi la restaurant, am decis ca e cazul sa ma premiez. Da, eu pe mine. O fac destul de rar, desi asta-mi aduce bucurie.
Premiul meu a fost o gustare rafinata savurata acasa, urmata de ceea ce-mi aduce mie liniste: pictatul.
Gustarea e un cartof umplut cu Atelier Branza Praid. E super gustoasa si usor de facut:
- Am pus cartoful la fiert.
- Apoi l-am scobit si ce a ramas am amestecat cu Atelier Branza Praid.
- L-am bagat la cuptor si a iesit asta.
P.S. Acel chips este o coaja de pastarnac, copt la cuptor si decojit. Poti orna farfuriile cu ea.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Sara Alexander

Gustul zilelor bune se simte. E suficient s-auzi vocea unui vechi prieten care, dupa o luuunga perioada de lucru in afara, te suna sa-ti spuna ca se intoarce-n tara, diseara. Da, la mine prieteniile rezista-n timp si devin din ce in ce mai valoroase. Ca vinul vechi. 
Diseara sarbatorim intoarcerea lui A. Cu o gustare rafinata si-un pahar de vin. Gustarea-i gata. Cu vinul face el cinste.
Reteta gustare:
Am format cate o biluta din fiecare sortiment de branza Atelier Praid, pe care o gasiti aici: 
https://www.hochland.ro/atelier/
- Una o recomand cu telina apio. 
- Una cu struguri negri.
- Una cu praful de seminte de dovleac caramelizate.

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Diana Cosmin

Dimineața de dinaintea unei plecări.
Diminețile de dinaintea plecărilor sunt favoritele mele. Indiferent că plec la drum lung cu mașina, că prind un tren sau că mă urc într-un avion, există ceva magic în energia unei dimineți de dinainte să se întâmple ceva.
Astăzi plec din oraș pentru un shooting cum n-am făcut de multă vreme, al cărui rezultat îl veți vedea destul de curând. Un shooting cu mine. Ceva rar, pentru că eu nu-mi fac des poze și ultimul astfel de shooting a fost făcut… hm, în urmă cu 3 ani? Așadar da, e un eveniment plăcut, combinat și cu bucuria de a conduce câteva sute de kilometri. Iubesc să conduc la drum lung, mă relaxează și-mi limpezește mintea.
Tocmai pentru că e o zi mai atipică - și un weekend asemenea - am ales să nu sar peste ritualul meu matinal, dar să-l reinterpretez adecvat. Să celebrez și bucuria de dinainte de eveniment, nu doar răsuflarea ușurată de după orele de shooting. Să celebrez așteptarea unei bucurii, fiindcă asta contribuie la farmecul momentului. Ceva diferit: în loc de cafea, mi-am făcut o ciocolată caldă, pentru energie. Servită - de mine, mie - dintr-un ceainic care își dublează rolul ca „ciocolatieră”, așa cum îmi place să fac de când am citit cartea „Poftă de ciocolată”, a lui Carre Santos.
Și ceva familiar: o gustare ușoară, din selecția mea de brânzeturi preferate de la Hochland: Brânză Praid în varianta cremoasă, varianta de brânză cu vin și varianta simplă. Câte puțin din toate trei. Despre brânza Praid (acum în identitatea vizuală Atelier) am mai povestit în ultimele săptămâni, fiindcă e un produs românesc 100% și e maturată artizanal în salina Praid. Și, deloc întâmplător, chiar spre Transilvania mă îndrept astăzi.

#GustulZilelorBune

V
ezi postarea aici

Diana Cosmin

Celebrarea unui interviu cu „doamna X”
Iubesc să sărbătoresc lucrurile care mi se întâmplă. De fapt, nu spun niciodată că „sărbătoresc”, spun că mă premiez. Fiindcă așa văd eu micile ritualuri pe care le-am creat pentru a marca momente notabile: un loc confortabil, o muzică bună, un pahar de vin, ceva bun de mâncare. Dacă le aduni, sunt lucruri foarte mici, nu cer un mare efort, dar eu le savurez gurmand.


Săptămâna asta, după ce am făcut un interviu în exclusivitate (care urmează!) cu o personalitate internațională, am primit poate cel mai flatant email pe care și-l poate dori un jurnalist, de la asistenta doamnei cu pricina: „Bună ziua, doamna X a fost atât de încântată de întâlnirea cu dumneavoastră încât m-a rugat să vă întreb dacă nu v-ar interesa să faceți un interviu și cu prietena ei bună, doamna Y”. Doamna Y fiind o personalitate internațională chiar și mai cunoscută, cu o poveste extraordinară și care se întâmplă să fie și mama unei legende a sportului mondial.


Recunosc, a fost unul dintre acele momente „wow”, care te fac să zâmbești multă vreme după ce îți amintești. Și care merită sărbătorite. Da, teoretic, a fost un email. Practic, a fost încununarea unor ani de muncă și asta merită sărbătorit.


Cum am sărbătorit? Știți deja despre „ștafeta” gusturilor bune, primită de la Hochland - Bucuria gustului, așa că am sărbătorit momentul în stilul meu: la final de zi, m-am tratat cu ceva bun: un pahar de vin și o salată delicioasă (știți că salatele și supele sunt plăcerea mea!) cu brânză Praid Atelier.
Am ales varianta de brânză cu vin, maturată în salina Praid, adică un produs 100% românesc, „de-al nostru”. Lucruri mici, pe care le faci în 5 minute: cât durează să torni vin și să faci o salată cu brânză tăiată cubulețe. Rezultatul, însă? Delicios.

#GustulZilelorBune
Vezi postarea aici

Alex Petricean

Mi-am adus aminte de buzduganele cu branza pe care le-am facut prima oara in timp ce lucram in Italia. Astazi am ras Atelier Branza Praid cremoasa si am facut mingiute egale de cate 20 de grame. Le-am dat prin faina, apoi prin ou, ca imediat sa le tavalesc prin crutoanele crocante facute din painea de ieri. Prajite in ulei sau coapte in cuptor. Va zic eu ca merita incercate la orice celebrare a zilelor bune! 

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Alex Petricean

In caz ca v-ati intrebat vreodata cam ce forme poate lua branza, astazi va incurajez eu sa mergeti cu imaginatia ceva mai departe. Atelier Branza Praid alintata cu vin rosu intr-o combinatie de cartofi poate deveni extrem de crocanta, iar salinitatea dobandita din perioada sa de maturare in salina de la Praid isi spune cuvantul asupra gustului deosebit. Celebrand creativitatea alaturi de Atelier Branza Praid. #GustulZilelorBune
Mai multe detalii gasiti aici:
www.hochland.ro/atelier/

#Gustulzilelorbune

Vezi postarea aici

Alex Petricean

Cateodata langa un pahar de vin mai potrivim si o selectie de branzeturi artizanale. Personal imi plac branzeturile ceva mai lucrate, imbatranite cu atentie, dupa retete studiate si bine implementate. Alaturi de complexitatea branzeturilor frantuzesti am adaugat si Atelier Branza Praid Natur, tip de branza care foloseste toate aceste principii celebrand munca lucrului bine facut.
www.hochland.ro/atelier/ 

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Sara Alexander

Cand in sfarsit urmeaza weekend-ul si te pregatesti pentru o intalnire cu prietenii. 
Zilele mele libere sunt rare, v-am mai spus, dar si cand apar ... aleg sa petrec timp de calitate, cu oameni de calitate. 

Le voi pregati ceva delicios, alaturi de un platou cu Atelier Branza Praid si cate un pahar de Albariño. 

You cand enjoy this stunning Albariño with a pair of friends, with a pair of oyster or with a pair of lobster! 

Cheers!  www.hochland.ro/atelier

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Alex Petricean

Inceput nou de saptamana. Multi dintre noi au stat peste noapte pentru a urmari primul episod din ultima serie “Game of Thrones”. In astfel de cazuri, lipsa somnului poate fi ajutata de un mic dejun copios, modul meu preferat de a celebra inceputul zilelor. Fie ca e vorba despre o bucata de paine prajita cu avocado sau de o omleta sanatoasa, pe ambele am ales sa le innobilez cu Atelier Branza Praid Natur si va asigur ca asa am rotunjit perfect gustul. #GustulZilelorBune
www.hochland.ro/atelier/

#GustulZilelorBune

Vezi postarea aici

Coffentropy

Mi-am dat seama că (din cauza lipsei de timp, a oboselii... plictiselii) alegeam să pregătesc ceva mai special doar în zile deosebite. Mă bucur că am avut acest exercițiu de “mindfullness” de la Hochland, care, cu ocazia lansării gamei de specialități de brânză Atelier, m-au îndemnat să celebrez momentele care îmi aduc bucurie în fiecare zi ♥️ Acel ceva special poate fi și mai apreciat dacă nu este legat de un eveniment sau o raritate, ci savurat într-o seară de joi în 2, cu un film bun, în pat cu Poca. Am pregătit un platou gustos (și fotogenic) cu fructe proaspete, nuci și fructe uscate, care se asortează perfect cu noul sortiment Atelier Brânză Praid Cremoasă dar și cu cel alintat cu vin ♥️


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici

Iulian Văcărean

Viața se numără pe clipe. Așa cred și așa mă bucur eu de ea. Cu mine, cu prieteni, cu lucrurile în care cred. Am acceptat provocarea Hochland și cu ocazia lansării gamei de specialități de brânză ATELIER mi-am propus să fac vizibile câteva dintre trăirile mele. Un fel de jurnal de călătorie prin viață alături de gustul rafinat al brânzei Praid. Un jurnal de bine!
Mai multe detalii despre brânză, aici: www.hochland.ro/atelier/


#GustulZilelorBune


Vezi postarea aici