https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner_mobile.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner_mobile.png

Pașii care ne-au adus aici

2022

Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.

2022

Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.

2020

Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.

2019

Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă

2018

Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand

2016

Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

2008

Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.

2001

Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.

1999

Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.

1998

Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită.

Știai că

Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?

Află mai multe